Teknoloji

Google Fit de “kararıyor”

google fit

Google, tüm uygulamalarına koyu renk modu getirme yolculuğuna devam ediyor. Şirketin sıradaki durağı ise sağlık ve aktivite takibi uygulaması Google Fit. Koyu renk modu sayesinde uygulamanın kullanıcıları, aktivite halkalarının dolduğunu daha canlı bir kontrast içinde görebilecek.

Google Fit’teki yenilikler sadece koyu renk moduyla sınırlı kalmıyor. Kullanıcılar uygulama üzerinden uyku düzenlerini de takip edebilecek. Bunun için Google Fit’i doğrudan uyku takibi yapan uygulama veya aksesuarlarla eşleştirmek gerekiyor.

Uyku verileri uygulamanın kullanıcılarına mor renkli çubuklar eşliğinde gösterilecek. Kullanıcılar burada hangi saatler arasında, ne kadar uyuduklarını görebilecek. Derin ve hafif uyku gibi detaylara ise yer verilmeyecek. Uyku verilerine Google Fit’in ana sayfasında ulaşmak mümkün olacak.

Google Fit koyu renk moduna gelecek hafta kavuşacak

Google Fit kullanıcıları, koyu renk modunu uygulamanın ayarlar menüsü üzerinden aktif hâle getirebilecek. Google’dan yapılan açıklamada, koyu renk modunun dağıtımının yeni başladığı ve kullanıcıların gelecek hafta itibarıyla bu moddan yararlanabileceği belirtildi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER