Teknoloji

Google Files Go uygulaması ses ve video oynatıcısıyla yenilendi

google files go
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Files Go Android uygulaması, yola deneysel bir uygulama olarak çıkmıştı. Ancak artık dileyen herkes uygulamayı indirebiliyor. Files Go için hazırlanan son güncelleme, uygulamayı pek çok kişinin depolama alanı yönetimi konusunda ilk tercihi hâline getirebilecek özellikler barındırıyor.

Files Go, bir dosya yönetimi ve bir dosya paylaşımı uygulamasının melezi olarak tanımlanabilir. Telefondaki verileri yönetmeyi sağlayan uygulama, eğer karşı taraftada yüklüyse dosya paylaşımı için de kullanılabiliyor.

Files Go, gruplandırma özelliği sayesinde aranan fotoğraf, video ve diğer bilgileri hızlı biçimde bulmaya yardımcı oluyor. İstenmeyen dosyalardan ve çift dosya ya da fotoğraflardan kurtulmak için de Files Go’dan yararlanılabiliyor. Uzun süredir kullanılmayan uygulamalar da Files Go ile ayıklanabiliyor. Hızlı ve güvenli çevrimdışı paylaşım özelliği de Google Files Go’yu daha kapsamlı bir çözüme dönüştürüyor.

Güncellemeyle Google Files Go ile daha hızlı şekilde dosya paylaşımı yapılabiliyor. Ancak esas yenilik olarak ise yerleşik medya oynatıcısı olarak öne çıkıyor. Yerleşik medya oynatıcısı hem ses hem de video dosyalarını oynatabiliyor. Oynatıcının en önemli yeteneklerinden biri olarak ise arka planda çalışabilmesi dikkat çekiyor.

Google Files Go Android uygulaması için hazırlanan yeni özellikler yakında kullanıcılarla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER