Teknoloji

Google Bard gerçek zamanlı iletişimle dijital sohbet deneyimini değiştiriyor

google bard

OpenAI’nin öncü yapay zeka tabanlı sohbet botu ChatGPT’nin en büyük rakiplerinden biri olan Google Bard, kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşıyan yeni bir güncellemeyle bir kez daha karşımızda. Google Bard, kullanıcıyla etkileşim kurarken yanıt verme sürecini gerçek zamanlı olarak görselleştirme özelliğini kullanıcılarına sunuyor.

Daha önceden kullanıcıyla tamamlanmış bir yanıtı paylaşan Bard, bu yeni özelliği sayesinde, yanıtını oluştururken kullanıcıların cevapları görmelerine olanak tanıyor. Bu sayede kullanıcılar, Bard’ın yanıtını yeterli bulmazlarsa, yanıt tamamlanmadan etkileşimi sonlandırma ve zaman kazanma imkanı buluyorlar.

Google Bard: Hız ve yeniliklerle teknolojinin zirvesinde

Google’ın yapay zeka tabanlı sohbet botu Bard, sürekli geliştirilen özellikleri ve kullanıcı odaklı yaklaşımı ile sektöründeki öncülüğünü sürdürüyor. Son güncellemelerle birlikte resim içeren isteklere cevap verebilme ve bu resimleri paylaşılan sohbetleri destekleme yeteneği de ekleyen Bard, bu yönüyle dijital sohbet deneyimine yepyeni bir boyut kazandırıyor.

Bard’ın çok yakın bir zamanda da “Assistant with Bard” uygulamasını duyurduğunu hatırlatmak gerekiyor. “Assistant with Bard”, Google tarafından geliştirilen Tensor işlemciye sahip Pixel akıllı telefon modellerinde ve 2024’ün başında gelecek olan Samsung Galaxy S24 ailesine özel olarak sunulacak.

“Assistant with Bard”, Google Bard’ın üretkenlik ve muhakeme yeteneklerini, Google Assistant’ın kişiselleştirilmiş yardım özellikleriyle birleştiriyor. Bu da kişiye özelleştirilen bir yardımcı sistem oluşturuyor. Bu sistem, kullanıcıların sosyal medya gönderileri ve benzeri içerikleri oluşturmalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmış.

Google Bard ile ilgili tüm bu yeni gelişmeler, yapay zeka teknolojisinin neler başarabileceğinin somut ve yenilikçi örneklerini sunuyor. Bard, hızla gelişen ve değişen teknoloji dünyasında yeniliklerle dolu bir geleceğin habercisi. Google’ın bu alandaki çalışmalarını izlemeye devam edeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER