Teknoloji

Google Allo Gmail hesaplarıyla bağlantılı olarak çalışabilir

google allo türkiye

google allo gmailGoogle mesajlaşma servisi Allo’nun daha çok kişi tarafından kullanılması için çalışmayı sürdürüyor. Ancak servise katılmak için telefon numarasına ihtiyaç duyulması, iMessage ve Facebook Messenger gibi servislerle rekabet konusunda Allo’nun işini zorlaştırıyor. 9to5Google’da yer alan habere göre, Google Allo Gmail hesaplarıyla bağlantılı çalışma seçeneğiyle bu durumun üstesinden gelebilir.

9to5Google, konuya dair işaretlerin Allo’nun Android uygulamasının en son sürümünün koduna işlendiğini belirtti. Gizli referansların varlığına dikkat çeken site, Allo ve Gmail hesaplarının bağlanmasının ardından kullanıcıların Allo üzerinden Gmail’deki kişilerle de sohbet edebileceğinin altını çizdi.

Bunun kısa vadede telefon numarasına olan bağımlılığı azaltıp azaltmayacağı bilinmiyor. Ancak kodlar genellikle ufukta görünen özelliklerin ipucunu veriyor.

Google Allo Gmail bağlantısıyla daha kullanışlı bir deneyim sunabilir

Bu özellik gerçeğe dönüştüğü takdirde Google Allo Gmail bağlantısıyla kullanıcılara daha kullanışlı bir deneyim sunabilir. Özellikle Allo’yu birden fazla cihazda kullanmak isteyenler için bu entegrasyonun çok daha işe yarar olacağı rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER