Teknoloji

Gmail Android uygulamasına ertele özelliği geliyor

gmail eklentileri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

gmail eklentileriGoogle Gmail’ın yeni versiyonunu çıkardı, diğer e-posta istemcisi Inbox’ın bazı özelliklerini buraya taşıdı. Android Police‘in haberine göre, erteleme özelliği sadece web versiyonuna taşınmakla kalmadı, Gmail Android uygulamasına da geldi.

Gmail’ın mobil sürümündeki ertele özelliği, Inbox’ta olduğu gibi üst çubukta, kendisine özel olarak sunulan ikonla kullanılmıyor. Bunun yerine, bir e-posta iletisi görüntülediğinizde, sağ üst köşede görünen daha çok seçenek menüsüne tıklatılarak erişiliyor.

Erteleme seçildikten sonra, e-posta iletisinin e-posta kutunuzun tepesinde ne zaman görüntülenmesini istediğinizi belirleyebilirsiniz. “Bugün daha sonra”, “yarın”, “hafta sonu” gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca isterseniz özel bir saat ve tarih de belirleyebilirsiniz.

Gmail’ı web’de kullanırken, her bir mesaj üzerinde fare imlecini beklettiğinizde karşınıza çıkan seçenekler içinde; arşivel, sil, işaretlenin yanı sıra ertele de yer alıyor.

Şu an için tüm Android kullanıcıları ertele özelliğine erişemiyor. Android Police’in belirttiğine göre, Gmail uygulamasının hem eski hem de yeni sürümlerinde ertele özelliğine rastlanıyor.

İLGİLİ HABERLER