Teknoloji

Garmin Fenix 7, Venu 2 Plus ve diğer beklenen yeni modeller için büyük sızıntı

garmin fenix 7 venu 2 plus

Sızan çeşitli görüntüler, Garmin’in yakında duyurulmasını beklediğimiz 2022 akıllı saat serisinin nasıl görünebileceğini gösteriyor. Alman teknoloji sitesi Winfuture tarafından hazırlanan bir haber, Garmin Fenix 7 serisi, Venu 2 Plus, Epix Gen2 ve Instinct 2 serisi akıllı saatlerine ait olduğu düşünülen resimlerini gösteriyor.

Haber, Fenix ​​7 serisinin üç modelden oluşabileceğini gösteriyor. Bunlar standart Fenix 7, 7S ve 7X olarak sıralanıyor. Hepsinin hem güçlendirilmiş plastik hem de paslanmaz çelikten oluşan versiyonlarının olacağı söyleniyor. En az bir model, üst seviye Fenix 6’dan gelen ve siz onu takarken şarj eden yerleşik güneş panelini taşırken, diğerleri tanıdık sağlık ve hareket verilerini izleme özelliklerini içerecektir. Baz model sadece siyah renkte gelirken, Fenix ​​7S tamamen beyaz bir çeşide ve kirli beyaz şeritli pembe altın çerçeveye sahip bir seçeneğe sahip olabilir. Winfuture, söylentilere göre 7X hakkında herhangi bir ek ayrıntı sağlamıyor.

Ayrıca yayınlanan haberde Epix Gen2 modelinden de bahsediliyor. Garmin, Epix akıllı saati ilk olarak 2015’te piyasaya sürdü ve öncekinden farklı olarak sızdırılan görüntüler, Epix Gen2’nin kare bir saat ekranını yuvarlak bir ekranla değiştirdiğini gösteriyor. Epix Gen2, bir kan oksijen sensörü, kalp atış hızı monitörü ve uyku izleme yetenekleri dahil olmak üzere Epix saat serisinde yeni özelliklerle birlikte orijinali gibi yerleşik GPS’e sahip görünüyor.

Instinct 2 ve 2S’nin görüntüleri, bu saatlerin 2018 yılında ilk kez piyasaya sürülen orijinal Instinct’in sahip olduğu sağlam görünümü korumuş olabileceğini gösteriyor. Winfuture, saatlerin cihazın pil ömründen tasarruf etmesini sağlayan bir e-ink ekran kullandığını iddia ediyor. Ayrıca kalp atış hızınızı, adımlarınızı ve uykunuzu takip eden özelliklerle birlikte geliyor. Baz Instinct akıllı saatin beyaz renk seçeneği, entegre bir güneş paneline sahip gibi görünüyor. Bununla birlikte Instinct 2 ve 2S arasındaki farkların ne olduğu belirsizliğini koruyor, ancak 2S’nin ikisinden daha küçük olması mümkün görünüyor. Daha önce piyasaya sürülen Fenix 6S ve Fenix 5S modellerinin daha küçük ekranlara sahip olduğu düşünüldüğünde, aynısı Fenix 7 ve 7S için de söylenebilir.

Garmin Venu 2 Plus ile ilgili yeni sızıntılar

Son olarak Winfuture, Venu 2 Plus gibi görünen akıllı saat ile ilgili sızıntılara yenilerini ekliyor. Bu akıllı saatin sızan görüntüleri zaten sosyal medyada dolaşıyordu ve buradaki görüntüler yalnızca ilk sızıntının gösterdiklerini doğruluyor. Cihazın hem siyah hem de beyaz renk çeşitlerinin yanı sıra bir OLED ekrana sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca standart Venu 2’de olmayan ek bir üçüncü düğmeye sahip gibi görünüyor, ancak bunun ne işe yaradığı belli değil.

Garmin’in bu yeni giyilebilir ürün kadrosunu resmi olarak duyurması için daha fazla beklememiz gerekmeyecek. CES 2022’ye sadece haftalar kalmışken, Garmin’in bu etkinlikte büyük duyuruyu yapmasını bekleyebiliriz. Sızdırılan tüm görselleri Winfuture’ın sitesinde görebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER