Eğlence

Game of Thrones’un 7. sezonunun final bölümü 81 dakika uzunluğunda olacak

game of thrones 7. sezonGame of Thrones 7. sezon bölümleriyle 16 Temmuzda izleyicilerle buluşacak. Dünyanın en popüler dizisinin sadık hayranları, yayıncı kuruluş HBO’nun yayın akışına bakarak yeni sezon hakkında bazı çıkarımlarda bulunuyor. Game of Thrones hayranlarını bir araya getiren topluluklardan biri olan Watchers on the Wall, dizinin final bölümünün 81 dakika uzunluğunda olacağını ortaya çıkardı.

Yedinci sezonun birinci, ikinci ve beşinci bölümleri 59 dakika uzunluğunda olacak. Amerikan televizyonlarında diziler genellikle 43 dakika sürdüğü için bu süre normalin biraz üzerinde yer alıyor. Yine de, bu sürenin çok sıra dışı olmadığını belirtmek gerekiyor. Diğer bölümlerin uzunluğu ise değişiyor. Üçüncü bölümün 63, dördüncü bölümün ise 50 dakika uzunluğunda olduğu görülüyor.

Game of Thrones 7. sezon finaliyle uzunluk konusunda kendi rekorunu kıracak

Sezonun son iki bölümünün uzunluğu ise Amerikan televizyonlarının standartlarının bir hayli üzerinde olacak. Altıncı bölüm 71 dakika, final bölümü ise 81 dakika sürecek. Yedinci sezonun yedinci bölümü, Game of Thrones tarihinin bugüne kadar yayınlanan en uzun bölümü olacak.

Yine de, bu sürenin HBO’nun True Detective ve Westworld gibi diğer popüler dizileri için çektiği 90 dakikalık bölümlerin altında kaldığını belirtmek gerekiyor. Dizinin altıncı sezon finali, 68 dakika sürmüş ve son derece ilginç olayları ekrana taşımıştı. Bu yıl eklenen 13 dakikalık sürede izleyicileri nelerin beklediği ise şimdiden fazlasıyla merak ediliyor.

İLGİLİ HABERLER