Teknoloji

Galaxy Watch Active 4 sızıntısı tasarımı ve renkleri gösteriyor

galaxy watch active 4

Samsung gelecek hafta MWC 2021 kapsamında merkezinde akıllı saatlerin olduğu bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinlik için geri sayım devam ederken, Galaxy Watch Active 4 modeline ait olduğu söylenen görseller internete sızdı.

Ünlü duyumcu Steve Hemmerstoffer tarafından paylaşılan görseller, yuvarlak bir akıllı saati gösteriyor. Düz metal çerçeveye sahip akıllı saatin Samsung’un daha önce çıkardığı saatlere kıyasla daha minimalist göründüğü söylenebilir.

Galaxy Watch Active 2 ile karşılaştırıldığında yeni modelin kenar tuşlarının daha farklı olması da dikkat çekiyor. Tuşların biraz daha çıkıntılı olması, bu tuşları ıskalamanın zorlaşacağı anlamına geliyor.

Samsung’un Galaxy Watch Active 4’te 40 mm seçeneğinden vazgeçmeyeceği ancak 44 mm yerine 42 mm kadran seçeneğini kullanıcılara sunacağı da sızıntının gösterdikleri arasında yer alıyor.

Samsung’un bu değişikliğe rağmen, eski kadranlarla uyumluluğu sürdürmesi bekleniyor. Apple da boyut değişikliği yapmasına rağmen, eski kayışların kullanılmasını mümkün kılmıştı.

Saat için ilk başta siyah, gümüş, altın ve yeşil olmak üzere dört renk seçeneğinin sunulması bekleniyor. Ancak şirketin duyuru öncesinde renk paletinde değişikliğe gitmesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

Samsung önümüzdeki hafta MWC 2021’de akıllı saat etkinliği gerçekleştirecek olsa da, bu etkinliğin yazılım odaklı olması bekleniyor. Bu nedenle Galaxy Watch Active 4 tanıtımının ağustos ayında yapılması ihtimali daha yüksek görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER