Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 6 ile dönen ekran çerçevesini geri getirecek

galaxy watch 6 classic
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung‘un yeni Unpacked etkinliğini temmuz ayının sonlarında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Bu etkinlikte Galaxy Watch 6 serisinden yeni akıllı saatlerin de tanıtılması öngörülüyor. Galaxy Watch 6 Classic modeline ait olduğu söylenen görseller, bu akıllı saatlerle ilgili bir söylentiyi doğruluyor.

Görsellere bakıldığında Watch 6 Classic ile birlikte dönebilen ekran çerçevesinin yeniden kullanıma sunulacağı anlaşılıyor. Üst segment bir ürün olması beklenen Watch 6 Classic’in metal bir kasa, sağ kenara yerleştirilmiş iki tuş ve genel olarak minimalist bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Watch 6 Classic’in tasarımı Watch 4 Classic modeline bir hayli benzeyecek gibi görünüyor. Görsellerdeki kayışta kelepçeli bir mekanizmanın yer alması da ayrıca dikkat çekiyor. Ancak bu kayışın değişiminin de geçmiş modellerdeki gibi kolay olacağı düşünülüyor.

  • galaxy watch 6 classic

Galaxy Watch 6 Classic 1.47 inç AMOLED ekranla gelecek

Sızıntılara göre, Galaxy Watch 6 Classic’te 1.47 inç büyüklüğünde 470 x 470 piksel çözünürlüklü 1.47 inç AMOLED ekran yer alıyor. Akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 425 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Bu da Watch 4 Classic ve Watch 5’e kıyasla artış anlamına geliyor. Samsung’un klasik kablosuz şarj çözümünden vazgeçmeyeceği tahmin ediliyor.

İLGİLİ HABERLER