Teknoloji

Galaxy Watch 5 ve Buds 2 Pro Samsung’un Galaxy Wearable uygulamasında görüldü

galaxy watch 5

Samsung’un yeni giyilebilir ürünleri Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatler ve Buds 2 Pro kablosuz kulaklık yakında resmiyet kazanacak. Şirketin Galaxy Wearable uygulamasının en son sürümünde bu ürünleri uyumlu cihazlar listesinde görmek mümkün oluyor.

Yeni cihazlar Samsung’un uygulama için yayınladığı güncellemenin ardından görülmeye başladı. Güney Koreli şirket, uygulamanın “Yakındaki Cihazlar” için izin isterken çökmesinin ardından bir güncelleme çıkarmıştı. Bu sorunu düzelten güncelleme, yenilenmiş cihaz listesini de kullanıcıların karşısına çıkardı.

TizenHelp sitesinin haberine göre, pek çok kullanıcı bu sorun nedeniyle Galaxy Wearable uygulamasını silip tekrar yüklemek ve cihazlarını tekrar telefonlarına bağlamak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz yıl Galaxy Watch 4 ve Buds 2, 19 Temmuz’da Galaxy Wearable uygulamasında görülmüştü. Yeni ürünlerin duyurusu 11 Ağustos’ta yapılmıştı. Bu da Samsung’un sıradaki Unpacked etkinliğine yaklaşık bir ay olduğunu gösteriyor. Ancak şirketten henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’nun titanyum ve safir cam tasarımlarla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Galaxy Buds 2 Pro’nun ise ilk nesil Buds Pro’ya benzer bir tasarımla geleceği, ancak daha uzun bir pil ömrü sunacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER