Teknoloji

Galaxy Watch 5’in renk ve materyal seçenekleri yeni sızıntıyla ortaya çıktı

samsung galaxy watch 5 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni akıllı saatlerini yaz mevsiminde tanıtması bekleniyor. Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatlerin, şirketin yeni katlanabilir telefonlarıyla aynı etkinlikte tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung’un seride Watch 5 ve Watch 5 Pro olmak üzere iki seçeneğin sunulacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Yeni bir sızıntı, Güney Koreli şirketin yeni akıllı saatleri için sunacağı renk seçeneklerini gösteriyor.

Watch 5 serisinin renk seçeneklerini ünlü duyumcu Evan Blass paylaştı. Blass’ın paylaşımına göre, Pro model siyah veya gri renkli titanyum bir kasayla gelecek. Standart modelde tüm boyut seçenekleri için gümüş ve grafit renk seçenekleri sunulacak. Pembe altın renk seçeneği ise sadece küçük kasalı Galaxy Watch 5’te olacak.

Bu sızıntıda çok fazla belirgin detaya ulaşmak mümkün olmuyor. Ancak saatin her renk seçeneğinin 3 veya 4 farklı varyasyonu olduğu görülüyor. Bu da Samsung’un farklı renk ve materyallerde kayış seçeneği sunabileceği anlamına geliyor.

Samsung üst segment saatlerinde deri veya metal kayış seçenekleri sunuyor. Daha uygun fiyatlı seçeneklerde ise kullanıcılar kauçuk veya silikon kayışlardan birini tercih edebiliyor.

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin tanıtımı için oklar ağustos ayını işaret ediyor. Akıllı saatlerin 10 Ağustos’ta katlanabilir telefonlarla birlikte tanıtılması ve 26 Ağustos’ta da satışa sunulması öngörülüyor. Ancak henüz bu bilginin netleşmediğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER