Teknoloji

Galaxy Watch 5 modellerinin destek sayfaları Samsung’un internet sitesinde görüldü

galaxy watch 5

Samsung’un Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatleri yakında kullanıcılarla buluşacak. Watch 5 Pro’nun 45 mm ve Watch 5’in 40 ve 44 mm versiyonları için hazırlanan destek sayfaları bazı ülkelerde Samsung’un internet sitesinde görülmeye başladı.

Belçika, Danimarka ve Norveç’te akıllı saatlerin destek sayfalarını görmek mümkün oluyor. Sayfalarda Watch 5 Pro için SM-R925F, Watch 5’in 40 mm versiyonu için SM-R905F ve 44 mm versiyonu için de SM-R915F model numaraları kullanılıyor.

Bu sayfalarda saatlerle ilgili detaylar yer almıyor. Ancak daha önceki sızıntılar sayesinde Watch 5 serisinin üyeleri hakkında bilgi edinmek mümkün olmuştu. Görseller Pro modelin safir cam kaplı ekranla geleceğini gözler önüne sermişti. Sızan modellerin hiç birinde ekran çerçevesinin döndüğü görülmüş değil. Yine de, bu konuda kesin bir şey söylemek şu an için zor.

40 mm Galaxy Watch 5’in Avrupa’da 300 avrodan, 44 mm versiyonun ise 350 avrodan başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor. Watch 5 Pro ise 490 avrodan başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak. Pro versiyon için siyah ve titanyum; 40 mm Watch 5 için pembe altın, gümüş ve gri; 44 mm Watch 5 için ise mavi, gümüş ve gri renk seçenekleri sunulacak.

Samsung’un Galaxy Watch 5 serisini 10 Ağustos’ta düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER