Teknoloji

Galaxy Watch 4 Classic yeni sızıntıyla tüm açılardan görüldü

samsung galaxy watch 4 classic
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Z Flip 3’ü tüm açılardan görmeyi sağlayan kısa videolar geçtiğimiz hafta Evan Blass tarafından paylaşılmıştı. Ünlü duyumcu, şimdi de Galaxy Watch 4 Classic akıllı saati tüm açılardan gösteren kısa videoları Twitter hesabında yayınladı. Söz konusu paylaşım, akıllı saatteki tasarım değişikliklerini net biçimde görmeyi sağlıyor.

Galaxy Watch 4 Classic’te dönen bir ekran çerçevesi bulunacak. Standart Galaxy Watch 4’te ise saat kadranına sanal bir dönen çerçeve eklenecek. Tasarımı itibarıyla Galaxy Watch 4’ün yeni “Active” modeli olacağı söylenebilir.

Yeni modelin Galaxy Watch 3’e kıyasla daha köşeli kenarlara sahip olacağı görülürken, saat kordonunun da saplar arasındaki boşluğu tamamen dolduracak şekilde yeniden tasarlanması dikkat çekiyor. Yeni tasarımla birlikte kullanıcıların saat kayışlarını daha rahat şekilde değiştirebilmesi muhtemel görünüyor.

https://twitter.com/evleaks/status/1411726503205822471

https://twitter.com/evleaks/status/1411726526136061960?s=20

 

Akıllı saatin siyah, beyaz ve gümüş olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor. Beyaz ve gümüş modellerde kasanın daha doğal bir metalik görünüme sahip olması göze çarparken, siyah modelde kasa biraz daha koyu görünüyor. Kasanın arka tarafındaki sensörler de videolarda görülenler arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic, 11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek etkinlikte şirketin yeni katlanabilir telefonları ve kablosuz kulaklığıyla birlikte resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER