Teknoloji

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu

samsung galaxy unpacked

MWC 2021 kapsamında yazılım ve deneyim odaklı bir etkinlik gerçekleştiren Samsung’un yeni cihazlarının tanıtımını ağustos ayında yapması bekleniyordu. Güney Koreli şirketin bu etkinliği gerçekleştireceği tarih de sonunda belli oldu. Samsung Galaxy Unpacked etkinliği 11 Ağustos’ta düzenlenecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak.

Resmi etkinlik afişinde görülen etiketler, hangi ürünlerin tanıtılacağı konusunda da ipucu veriyor. Katlanabilir ekranlı Z Fold 3 ve Z Flip 3’ün yanı sıra Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık ve Galaxy Watch 4 akıllı saat de kullanıcılarla buluşacak.

Etkinliğin yıldızının Galaxy Z Fold 3 olacağını tahmin etmek pek zor değil. Bu yılki Galaxy Note telefonunun da yerini alacak olan Z Fold 3’te katlanabilir ekranın yanı sıra S Pen desteği de bulunacak. Katlanabilir telefonun selefine kıyasla daha ucuz olacağına dair haberler de heyecanı artırıyor. İstiridye kabuğu formatında bir katlanabilir telefon isteyenlerin karşısına ise Galaxy Z Flip 3 çıkacak.

Samsung’un yeni akıllı saatleri de bu etkinliğin merakla beklenen duyuruları arasında yer alıyor. Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic adını taşıyacağı anlaşılan saatlerle ilgili sızıntılara da sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bunların en yenilerinden birisi, saatlerin fiyatı konusunda fikir edinmeyi sağlamıştı.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Buds 2 adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını da tanıtacak. Sızan fotoğraflar sayesinde renkli tasarımı görülen kulaklığın Avrupa’da 180 avro karşılığında satılacağı bilgisi de kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

İLGİLİ HABERLER