Teknoloji

Galaxy Watch 4 Classic sızıntısı tanıdık tasarımı gösteriyor

samsung galaxy watch 4 classic
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni nasıl akıllı saatleri için heyecan artıyor. Güney Koreli şirket, Google ile birlikte geliştirdiği yeni Wear OS deneyiminin üzerine One UI arayüzünü ekleyerek neler sunacağı konusunda ilk bilgileri vermişti. Yeni akıllı saatlerden birinin Galaxy Watch 4 Classic adını taşıyabileceği de kısa süre önce resmi kayıtlarda görülmüştü. Yeni bir sızıntı, bu akıllı saatin tasarımını detaylı biçimde görmeyi sağlıyor.

Samsung’un ilk akıllı saati, Android tabanlı Galaxy Gear’dı. Şirketin akıllı saatleri o günden bugüne hatırı sayılır ölçüde değişti. Özellikle dönen ekran çerçevesi, Samsung’un akıllı saatleri için bir dönüm noktası olmuştu. Dönen ekran çerçevesi, şirketin akıllı saatleri için gerçek bir tanımlayıcı unsur niteliği taşıyor.

Samsung’un Galaxy Watch 4’lerde dönen çerçeveyi pas geçebileceği söylentisi uzun süredir konuşuluyordu. Şirket geçmişte de bu tarz şeyler yaptığı için bu söylenti kulağa şaşırtıcı gelmemişti. Galaxy Watch 3’te dönen çerçeveye yer veren Samsung’un Galaxy Watch Classic 4’te de söylentilerin aksine çerçeveyi koruyacağı konuşuluyor. Samsung’un saatin sağ kenarına iki tuş yerleştireceği de görülenler arasında yer alıyor.

Sızıntıda Galaxy Watch 4 Classic’in siyah ve gümüş kasalı versiyonları siyah, beyaz ve gri kayışlarla görülüyor. Galaxy Watch 4 Active modeline kıyasla daha az renk seçeneği sunulacağa benzese de; 42, 44 ve 46 mm. boyut seçenekleriyle kullancılara daha geniş bir tercih imkanı verilecek gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic hakkında teknik açıdan bilinenler oldukça sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde saate dair yeni detayların ortaya çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER