Teknoloji

Leylak moru Galaxy S9 ve S9+’ın fotoğrafları internete sızdı

galaxy s9Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+’ın nasıl görüneceği artık büyük ölçüde biliniyor. Son olarak internete sızan kılıflar, iki akıllı telefonun tasarımları konusunda fikirlerin netleşmesini sağlamıştı. Ancak ortaya çıkan yeni fotoğraflar, Samsung’un S9 serisi ile birlikte renk gamına yeni bir seçenek daha ekleyeceğini gösteriyor.

Leylak moru rengindeki S9 ve S9+’a ait fotoğraflar, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından Twitter’da paylaşıldı. Yeni renk seçeneğinin sergilendiği fotoğraflardaki cihazların tasarımı, kılıf sızıntılarında işaret edilen tasarımla hemen hemen aynı görünüyor.

Morun açık tonlarından biri olan leylak moru, zaman zaman pembeyi de hatırlatıyor. Ancak S9’un leylak morunun S8’de kullanılan roze altına kıyasla daha koyu olduğu da ilk bakışta rahatlıkla anlaşılıyor. Siyah, gri ve mavi mercan akıllı telefonların diğer renk seçenekleri arasında sayılıyor.

Galaxy S9 tek, S9+ ise çift arka kamerayla gelecek

Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar, S9 ve S9+’ın tasarımları konusunda uzun süredir konuşulan bazı noktaları da bir kez daha doğruluyor. Fotoğraflara bakıldığında S9’da tek, S9+’ta ise çift arka kamera kurulumunun olduğu görülüyor. Kamera kurulumunun dikey yerleştirilmiş olması ve parmak izi tarayıcısının da hemen kameranın altında bulunması dikkat çekiyor. Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat’ta düzenlenecek tanıtım etkinliğinde görücüye çıkacak.

İLGİLİ HABERLER