Teknoloji

Galaxy S9 ve S9+ için hazırlanan tüm kılıf seçenekleri ortaya çıktı

galaxy s9
Hyperknit

Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve S9+ 25 Şubat’ta Barselona’da düzenlenecek tanıtım etkinliğinde resmiyet kazanacak. 25 Şubat’a doğru geri sayım devam ederken, iki akıllı telefona dair sızıntılar da sürüyor. Samsung’un S9 ve S9+ için hazırladığı kılıf seçeneklerinden bazıları kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Bundan kısa bir süre sonra, Güney Koreli şirketin yeni kılıf seçeneklerinin kalanları da internete sızdı.

Samsung, S9 ve S9+ ile birlikte Hyperknit ve Koruyucu Kapaklı Kılıf isimli iki yeni kılıf formatı sunacak. Hyperknit kılıflarda sporcular için hazırlanan giyim ürünlerindekine benzer bir kumaşın kullanıldığı belirtiliyor. Hafifliğiyle dikkat çeken bu kılıfın spora meraklı kullanıcılar için hazırlandığı da ayrıca vurgulanıyor.

Clear View

Güney Koreli şirket “Koruyucu Kapaklı Kılıf” seçeneğini ise ilk olarak geçtiğimiz sonbaharda piyasaya çıkan Galaxy Note 8 ile birlikte piyasaya sürmüştü. Telefonuna karşı “sert” davrananlar içi hazırlanan bu kılıf, askeri seviyede koruma sunmasıyla dikkat çekiyor. Söz konusu aksesuar, telefonları 1,5 metre yüksekliğe kadar olan mesafelerden düşmeye karşı korumayı vadediyor. Buna ek olarak, kılıfta telefon yatay vaziyetteyken video izlemeyi kolaylaştıran bir dayanak da bulunuyor.

Koruyucu Kapaklı Kılıf

S9 ve S9+ için sunulacak bir diğer kılıf formatı ise S8 ve S8+’ta da mevcut olan Clear View Kapaklı Kılıf olacak. Buna ek olarak, şirketin uzun süredir kullandığı LED Göstergeli Kılıf, S9 ve S9+’da seçenekler arasında yer alacak. Söz konusu kılıf üzerinde yer alan LED ekran bildirimleri, gelen aramaları, pil seviyesini ve saati gösteriyor. Alacantra ve silikon kılıf formatları da S9 ve S9+ için sunulan seçenekler arasında bulunacak.

Silikon

Samsung Galaxy S9 ve S9+ için dokuz farklı renkte kılıf hazırladı

Samsung Galaxy S9 ve S9+ için dokuz farklı renkte kılıf hazırladı. Şirketin hazırladığı kılıflar siyah, mavi, yeşil, kırmızı, mor, altın sarısı, gri, gümüş rengi ve pembe renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Renk seçeneklerinin kılıf formatları arasında farklılık göstereceğini ve her rengin her kılıf formatında bulunmayacağını belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER