Teknoloji

Galaxy S7 edge Injustice Edition Türkiye’ye geliyor

galaxy s7 edge injustice edition

galaxy s7 edge injustice editionSamsung geçtiğimiz haftalarda Galaxy S7 edge’in Injustice: God Among Us oyununun üçüncü yıl dönümüne özel bir versiyonunu duyurmuştu. Bu özel telefonun Çin, Singapur, Güney Kore, Latin Amerika, Rusya gibi gelişmekte olan pazarlara geleceğinin açıklanmasını, S7 edge Injustice Edition’ın çıkacağı ülkeler arasında Türkiye’nin de bulunacağı şeklinde yorumlamıştık ki, yanlış çıkmadı.

Samsung, 25 Haziran tarihinden itibaren Galaxy S7 edge Injustice Edition’ın Türkiye’de de satışa sunulacağını açıkladı. Samsung’un yayınlamış olduğu sayfada özel üretim telefonun hangi şehirlerdeki hangi mağazalarda satışa sunulacağını gösteriyor. Buna göre birçok büyükşehirde bulunan Samsung mağazasında Galaxy S7 edge Injustice Edition’ı bulmak mümkün olacak.

Galaxy S7 edge Injustice Edition fiyatı ne olacak?

Galaxy S7 edge Injustice Edition’ın kutusundan siyah tonlarında özel bir gövdeye, özelleştirilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Android telefon çıkıyor. Ancak buna ek olarak Batman’in zırhından esinlenmiş özel bir plastik kılıf ve Gear VR’ın yine telefona uyumlu gövdeye sahip özel bir versiyonu da kutuda yer alıyor. Galaxy S7 edge’in standart fiyatı 3299 TL iken, Injustice Edition sürümü 4199 TL’lik fiyat etiketiyle alıcı bulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER