Teknoloji

Samsung Galaxy S7 aksesuarları hakkında detaylar artıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s7 aksesuarları

Samsung Galaxy S7 tanıtımına az bir zaman kala bu akıllı telefonlarla kullanılacak aksesuarlar da ortaya çıkmaya başladı. Bunların arasında Backpack Case olarak adlandırılan kablosuz şarj özellikli pilli kılıf da bulunuyor.

Sızıntılar Galaxy S7 ve S7 edge modelleri için çıkacak resmi Samsung kılıflarını işaret ediyor. Geleneksel S View kılıflarının yanı sıra daha yeni olan ClearView kılıflarını da göreceğiz. Ne var ki, daha fazla ilgi çeken kılıflar LED, klavye ve pilli kılıflar olacak.

Öncelikle LED kılıftan başlayalım. Kapaklı bir kılıf olarak tanımlanan bu aksesuar telefonun LED uyarılarının rahat şekilde görünmesini sağlıyor. Böylelikle telefonun kapağını açmadan veya ekranı uyandırmadan uyarılara bir bakışta göz atmak mümkün olacak.

İlginç olan ikinci aksesuar da BackPack kılıf. Bu kılıf 2700 mAh kapasiteli bir pil barındırıyor ve telefonu kablosuz olarak hızlı şekilde şarj ediyor. Apple da geçtiğimiz aylarda benzer bir pilli kılıf çıkarmıştı, ancak bu aksesuarda şarj işlemi Lightning portu üzerinden sağlanıyordu.

Ayrıca bir de çıkarılabilir klavyenin telefonla kullanılmasını sağlayacak özel bir aksesuarın da çıkması bekleniyor. Üstelik bu kılıf S6 modelleriyle de uyumlu olacak.

WinFuture sitesi S7 S View kılıflarının fiyatlarını yaklaşık 210 TL, LED kılıfın fiyatını yaklaşık 300 TL, Klavyeli Kılıf fiyatını 300 TL ve BackPack’in fiyatını da yaklaşık 400 TL olarak veriyor. Bunların tahmini yurt dışı satış fiyatları olduğunu belirtmekte fayda var.

Samsung’un sözü edilen bu Galaxy S7 aksesuarları, Galaxy S7 ve S7 edge ile birlikte 21 Şubatta Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek Unpacked etkinliğinde gösterilebilir. Biz de orada olacağız ve yenilikleri en hızlı şekilde sizinle paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER