Teknoloji

Samsung Galaxy S24 serisinin tanıtımını ABD’de gerçekleştirecek

galaxy s24

Samsung’un Galaxy S24 serisini ocak ayında tanıtacağına dair iddialar daha önce gündeme gelmişti. Yeni bir haber, hem bu iddiayı doğruluyor hem de tanıtım etkinliğinin yerini öğrenmeyi sağlıyor.

Güney Kore’deki sektörel kaynakların verdiği bilgiye göre, S24 serisinin tanıtım etkinliği ABD’nin San Francisco şehrinde gerçekleştirilecek. Samsung Galaxy S23 serisini de ABD’nin San Francisco şehrinde tanıtmıştı.

Güney Koreli şirket için önemli duyuruları ABD’de yapmak sıra dışı bir durum değil. 2022’de Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 modelleri de ABD’nin New York şehrinde tanıtılmıştı. 2023 model katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip ise Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de gözler önüne çıkmıştı. Şirket, ülkenin en büyük ikinci şehri Busan’ın Expo 2030 adaylığını desteklemek amacıyla katlanabilir telefonlarını ana vatanında tanıtmayı seçmişti.

Samsung Galaxy S24 serisinde iki farklı işlemciye yer verecek

Etkinlikte Galaxy S24, S24+ ve S24 Ultra modelleri gözler önüne çıkacak. Samsung’un S24 ve S24+ modellerinde işlemci tarafında hem Snapdragon 8 Gen 3 hem de Exynos 2400’ü kullanması, S24 Ultra içinse tek seçeneğin Snapdragon 8 Gen 3 olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER