Teknoloji

Üçleme tamamlandı: Galaxy S24+’ın tasarımı da ortaya çıktı

galaxy s24+

Samsung Galaxy S24 ve S24 Ultra‘nın ardından Galaxy S24+ modeline ait görseller de ortaya çıktı. Bu görsellerde Galaxy S24 ailesinin ortanca üyesini farklı açılardan görmek mümkün oluyor. Bu görseller, S24+’ın S24’ün biraz daha büyük bir versiyonu olduğunu gösteriyor. Kısacası geçmiş serilerdeki durum devam ediyor.

Tıpkı S24 gibi, S24+ da düz kenarlara sahip. Akıllı telefonun 158.5 x 75.9 x 7.75 mm boyutlarına sahip olduğu belirtiliyor. Bu da S24+’ın selefine kıyasla daha uzun, daha dar ve daha kalın olacağı anlamına geliyor. Söz konusu değerler, iki telefon arasındaki farkın kolaylıkla görülebileceğini gösteriyor.

Akıllı telefonda kullanıcıları 6.7 inç büyüklüğünde düz bir ekran bekliyor. Bu ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak delik ise telefonun ön kamerasına ev sahipliği yapıyor. Arka tarafta ise üç kamera görülüyor. Sağ kenarda güç butonunun altında ultra geniş bant veya 5G anteni olduğu düşünülen bir şerit de göze çarpıyor.

galaxy s24+

Galaxy S24+ ocak ayında resmiyet kazanabilir

Galaxy S24+ ve S24 serisinin diğer modelleri 2024’te gün yüzüne çıkacak. Tanıtım için son zamanlarda 18 Ocak tarihi öne çıksa da, Samsung’dan henüz somut bir işaret gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER