Teknoloji

Galaxy S23 FE üçüncü çeyrekte belli ülkelerde satışa sunulacak

galaxy s23 fe

Samsung Galaxy S23 FE hakkında birkaç ay önce çıkan haberlerde akıllı telefonun yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunulacağı belirtiliyordu. Ancak SamMobile sitesi tarafından yayınlanan yeni bir habere göre, S23 FE yılın üçüncü çeyreğinde yani temmuz, ağustos veya eylül aylarından birinde belli ülkelerde piyasaya çıkacak. Daha kapsamlı çıkış içinse 2024’ün ilk çeyreğini beklemek gerekecek.

Haberde S23 FE’nin AMD Xclipse 920 GPU taşıyan Samsung Exynos 2200 çip setiyle geleceği bilgisi de bir kez daha tekrarlanıyor. S21 FE’i belli ülkelerde Snapdragon işlemciyle piyasaya süren Samsung’un S23 FE’de böyle bir şey yapmayacağı anlaşılıyor. Yani S23 FE tüm bölgelerde Exynos 2200 işlemciyle gelecek.

50 megapiksel ana kamera, 25W şarj destekli 4500 mAh pil, 6 veya 8 GB RAM, 128 ve 256 GB dahili depolama alanı da akıllı telefonun diğer özellikleri arasında sayılıyor.

Samsung Galaxy S23 FE için resmi bir işaret vermedi

Samsung’dan Galaxy S23 FE hakkında henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Bir süre önce akıllı telefonun Samsung’un yeni katlanabilir modelleri Z Fold 5 ve Z Flip 5’ten daha önce tanıtılacağı iddiası öne sürülmüştü. Samsung bu telefonların tanıtım etkinliğinin temmuz ayının son haftasında Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenleneceğini doğrulamıştı. Üçüncü çeyrekte çıkış haberi de S23 FE’nin temmuz ayı içinde tanıtılması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

İLGİLİ HABERLER