Teknoloji

Samsung Galaxy S23 FE’nin çıkışının yaklaştığını gösteren bir işaret daha geldi

galaxy s23 fe

Uzun süredir beklenen Samsung Galaxy S23 FE’nin çıkışının yaklaştığını gösteren yeni bir işaret daha geldi. Akıllı telefonun pili, Güney Kore’nin sertifika kuruluşlarından Safety Korea tarafından onaylandı. Bataryanın EB-BS711ABY model numarası, daha önce S23 FE için kullanılan SM-S711 model numarasıyla örtüşüyor.

Pil hücresinin Amperex tarafından üretildiği belirtilse de, kapasitesi konusunda bilgi verilmiyor. Daha önce çıkan dedikodulara göre, S23 FE ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilinden alacak. 25W şarj desteği de bu pilin özellikleri arasında sayılıyor.

S23 FE’nin kalbinde Samsung’un Exynos 2200 işlemcisinin bulunması bekleniyor. Telefonun tüm dünyada bu işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkması öngörülüyor. İşlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 128 ve 256 GB olacağı belirtiliyor.

Galaxy S23 FE ne zaman tanıtılacak?

Galaxy S23 FE’nin Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’ten önce tanıtılacağı söyleniyor. Katlanabilir telefonların temmuz ayının son haftasında tanıtılacağı biliniyor. Dolayısıyla S23 FE için de Samsung’dan kısa süre içinde bir işaret görmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER