Manşetler

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra Türkiye fiyatları belli oldu

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra tanıtıldı, detayları burada

Samsung Galaxy Note 20 Ultra – GittiGidiyor’da İncele ve Ön Sipariş Ver

ÖN SİPARİŞ VER

Samsung’un bugün resmi duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra modellerinin Türkiye fiyatları ve çıkış tarihi gibi bilgiler de netleşti. Samsung Türkiye’den yapılan açıklamaya göre fiyatlar aşağı yukarı S20 serisinin çıkış fiyatlarıyla aynı seviyede olacak.

Şirketin belirttiğine göre Galaxy Note 20 serisi, bir bilgisayar gibi çalışan ve bir profesyonel gibi oyun oynamanızı sağlayan bir üretkenlik merkezi olarak öne çıkıyor. Serinin iki versiyonu bulunuyor: En yüksek güç ve üretkenlik isteyen Note hayranları için tasarlanmış Galaxy Note20 Ultra, çalışma ve oyun zamanlarını en üst düzeye çıkarmak isteyenler için Galaxy Note20. Samsung, her ikisinin de verimlilik için üretildiğini, böylece sevdiğiniz insanlarla bağlantıda kalmak için daha fazla zamanınız olacağını kaydediyor.

Galaxy Note 20 serisi aşağıdaki renk seçenekleriyle birlikte 5 Ağustos – 3 Eylül (23:59) 2020 tarihleri arasında ön siparişle alınabilecek.

Galaxy Note 20: Mystic Bronze, Mystic Green, Mystic Gray
Galaxy Note 20 Ultra: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White

Cihazların ön sipariş için KDV dâhil satış fiyatı ise Galaxy Note20 Ultra için 12.999 TL, Galaxy Note20 için 9.299 TL olacak. Ayrıca bu tarihler arasında Samsung Galaxy Note 20 Ultra ön siparişi veren tüketiciler, kampanya koşullarını yerine getirmeleri kaydıyla Samsung Galaxy Buds Live Kablosuz Kulaklık hediyesinin de sahibi olacak.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra – GittiGidiyor’da İncele ve Ön Sipariş Ver

ÖN SİPARİŞ VER

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER