Teknoloji

Galaxy Note 20 serisi MediaMarkt’ta ön siparişe açıldı

Galaxy Note 20 serisi MediaMarkt'ta ön siparişe açıldı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MediaMarkt, Samsung’un yeni amiral gemisi telefonları Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra için ön siparişleri almaya başladı. Üç farklı renk seçeneğiyle gelen Galaxy Note 20 modelleri farklı ekran boyutlarına, gerçekçi kalem deneyimini üst seviyelere taşıyan S Pen’e, enerjiyi verimli kullanan akıllı pillere ve daha birçok özelliğe sahipken Galaxy Note20 Ultra’da 108 MP, Galaxy Note20’de ise 64 MP kamera bulunuyor.

Bu arada 3 Eylül tarihine kadar ön sipariş veren müşteriler, Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live’a ücretsiz sahip olma fırsatından da yararlanacak.

MediaMarkt, teknolojiyi yakından takip edenlere özel Samsung?un yeni amiral gemileri Galaxy Note20 ve Note20 Ultra’yı, MediaMarkt mağazalarında ve www.mediamarkt.com.tr’de ön siparişe açtı.

Her iki model de hayatın birçok alanına eşlik edecek keyifli bir deneyim sunarken, 6.7 inç ekrana ve 64 MP kameraya sahip Galaxy Note20 9 bin 299 TL’den, 6.9 inç ekrana ve 108MP kameraya sahip Galaxy Note20 Ultra ise 12 bin 999 TL’den satışa sunuluyor.

Galaxy Note 20 serisi için ön sipariş verenlere kablosuz kulaklık hediye

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra’ya sahip olmak için ön siparişte bulunan teknolojiseverler, kampanya koşullarını yerine getirdiği takdirde Samsung’un kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live?e ücretsiz sahip olma fırsatını da yakalayacak. Kampanya 3 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Galaxy Note 20 serisi ön siparişe ek olarak 4 Eylül tarihinden itibaren MediaMarkt mağazalarında satışa çıkacak.

İLGİLİ HABERLER