Teknoloji

Galaxy Note 10 serisi için One UI 3.1 dağıtımı başladı

galaxy note 10 plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, One UI 3.1 kullanıcı arayüzünü geçtiğimiz ay Galaxy S21 serisini tanıtırken duyurmuştu. Eski amiral gemilerini One UI 3.1 ile buluşturma konusunda oldukça hızlı hareket eden şirket, şimdi de Galaxy Note 10 serisi için One UI 3.1 dağıtımına başladı.

Almanya’daki Note 10 ve Note 10 Plus kullanıcıları, One UI 3.1 güncellemesinin cihazlarına geldiğini gösteren ekran görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Almanya’nın ardından kısa süre içinde diğer Avrupa ülkelerinde de dağıtımın başlaması öngörülüyor.

N97xFXXU6FUBD (Küçük x telefonun modeline göre 0 veya 5 oluyor) seri numarasını taşıyan güncelleme paketin büyüklüğü 1 GB’ın biraz üzerinde. Mart 2021 güvenlik yamasını da barındıran pakette Göz Konforu Kalkanı ve Özel Paylaşım gibi özellikler yer alıyor.

Değişiklik kaydına göre; Galaxy Note 10 serisi için dağıtıma çıkan One UI 3.1 paketinde kamera performansına yönelik iyileştirmeler de bulunuyor. Takvimden tam adres ve tarih çekebilmeyi mümkün kılan güncelleme, daha önce çekilen fotoğraflardaki konum verilerini de sosyal medyada paylaşmadan önce silmeyi sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER