Teknoloji

Galaxy M31s Türkiye fiyatı belli oldu, ön sipariş dönemi başladı

galaxy m31s

Samsung’un temmuz ayında tanıttığı Galaxy M31s, Samsung’un çevrimiçi mağazasında ön siparişe sunuldu. Ön siparişe özel başlatılan kampanya kapsamında 6-16 Ekim tarihleri arasında telefonu satın alacak ilk 150 kişi 200 TL değerinde hediye puan fırsatından da faydalanabilecek.

Galaxy M31s’te 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü Süper AMOLED Sonsuz-O ekran bulunuyor. Bu ekran, film izlemek ve oyun oynamak için oldukça büyük bir alan sunuyor. 6000 mAh kapasiteli büyük pil telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri olurken, bu pilin 25W hızlı şarj desteği sunduğunu belirtmekte de fayda var.

Akıllı telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. 64 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel derinlik sensörü ve 5 megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

Galaxy M31s’in kalbinde Samsung’un sekiz çekirdekli Exynos 9611 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciyi Türkiye’de satılan modellerde 6 GB RAM tamamlıyor. Telefonun 128 GB dahili depolama alanı ise microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor.

galaxy m31s

Galaxy M31s için siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Telefonun Türkiye’deki fiyat etiketinde 3499 TL yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER