Teknoloji

Galaxy M31 ve M21 için yeni kamera özellikleri

samsung galaxy m31
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung bu ayın başlarında Galaxy M31 için One UI 2.1 güncellemesini yayınlamış, ancak bu güncellemeye Tek Çekim gibi bazı yeni kamera özelliklerini eklememişti. Şirket yayınladığı M315FXXU2ATIB numaralı yeni güncellemeyle Tek Çekim, Gece Hızlandırılmış Çekimi ve özel filtreler oluşturmayı mümkün kılan Filtrem özelliğini Galaxy M31’e getiriyor.

Samsung, Galaxy M21’de de tam teşekküllü One UI 2.1 deneyimini dağıtıma çıkardı. M215FXXU2ATI9 numaralı güncelleme, 1,2 GB’ın biraz üstünde bir boyuta sahip.

Samsung, 1 Eylül güvenlik güncellemesini de hem Galaxy M31’e hem de Galaxy M21’e getiriyor. Diğer Samsung cihazlarında One UI 2.1 ile kullanıcıların karşısına çıkan bazı özelliklerin ise M31 ve M21’de hâlâ bulunmadığı belirtiliyor. Music Share ve Quick Share özellikleri bu grupta öne çıkan seçenekler oluyor.

Galaxy M31 ve M21 için hazırlanan yeni güncellemelerin ilk olarak Hindistan’da dağıtıma çıktığı belirtiliyor. Kısa süre içinde diğer bölgelerde de güncellemeyi görmek sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER