Manşetler

Video: Samsung Galaxy M31 Kutusundan Çıkıyor

galaxy m31 kutu açılımı

samsung galaxy m31 satın alSamsung Galaxy M31
Samsung Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Galaxy M31, Samsung’un gençlere özel Galaxy M serisinin en yeni üyelerinden bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde 2799 TL’lik fiyat etiketiyle satışa çıktı. İnternet üzerinden satılan bu Android telefon elimize ulaştı. Çok yakında detaylı bir Galaxy M31 incelemesini Teknoblog’da bulacaksınız. Ancak öncelikle bu Android telefonu kutusundan çıkarıyor, kutu içeriği ve diğer detaylara bakıyoruz.

Elimizde Galaxy M31’in vişne pembesi rengi var. Bunun dışında uzay siyahı ve okyanus mavisi gibi renkleri var. M31’in kutusu Samsung’un giriş veya orta segment telefonlarında gördüğümüz kutulardan. Fazla gösterişli değil. Kapağı kaldırdığımızda ilk olarak içinde hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesinin olduğu bir zarf bizi karşılıyor. Daha sonra ise sıra telefona geliyor.

Galaxy M31’in öne çıkan üç özelliği; Sonsuz-U ekran, yani damla çentikli ekran, dört arka kamera ve 6000 mAh kapasiteli pil, telefonu saran kılıfa işlenmiş. Bu sayede kutuyu açtığınızda nasıl bir telefonla karşı karşıya olduğunuzu biliyorsunuz.

M31 genel olarak Galaxy M serisinin klasik tasarım çizgilerini yansıtıyor. Arkadaki parmak izi okuyucusu geçen yılın telefonlarıyla aynı şekilde. Sol üst köşede ise dörtlü kamera modülü var. 6.4 inç Full HD+ Super AMOLED ekranın parlaklığı yüksek, renkleri de tatmin edici görünüyor. Plastikten yapılmış olsa da, şık görünen bir telefon olduğunu söyleyebiliriz.

Kutudan çıkan başka unsurlara baktığımızda; 15W hızlı şarj adaptörü, USB-C – USB-A kablo, kulaklık ve SIM kart iğnesini görüyoruz. Telefonda 3.5mm kulaklık jakının olduğunu da belirtelim.

Galaxy M31’in kurulumu kısa sürede tamamlanıyor. Kurulum sırasında eski telefonunuzdan verileri taşıyabilirsiniz. Parmak izi ekleme işlemini de kurulumda yapabilirsiniz. Eğer daha önce de bir Samsung telefonu kullandıysanız ve Samsung hesabınız varsa, onunla da kullanıcı girişi yapabilirsiniz. Bir de Samsung’un yüklemeyi teklif ettiği çeşitli uygulamalar var. Arzu ederseniz, onları da yükleyebilirsiniz.

M31’de Android 10 yüklü olarak geliyor. Bunun üzerinde de One UI 2 kullanıcı arayüzünü görüyoruz. Genel olarak Galaxy A serisi ve geçen yılın yazılımı güncellenen Galaxy S10 ve Note 10 serilerinin kullanıcı arayüzünden çok fark yok. Samsung’un, Google’ın, Microsoft’un çeşitli uygulamaları yüklü olarak geliyor. Bir de Netflix, Spotify, Facebook gibi uygulamalar da yüklü. Daha fazlasını Galaxy Store veya Google Play’den yükleyebilirsiniz.

Kamera uygulaması da kullanışlı ve anlaşılır. 64 megapiksel tam çözünürlüklü fotoğraflar çekmek isterseniz, bu moda hızlı şekilde geçebilirsiniz. 4K video kaydı da var. Ancak görüntü sabitlemeden yararlanmak isterseniz, en güzeli Full HD modu seçmek olacaktır.

Çok yakında detaylı bir Galaxy M31 incelemesi ile karşınızda olacağız. Aklınıza takılan sorular varsa, bunları aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşabilirsiniz.

samsung galaxy m31 satın alSamsung Galaxy M31
Samsung Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER