Teknoloji

Samsung Galaxy Buds 2’nin sızan görüntüleri dört renk seçeneğini gösteriyor

samsung galaxy buds 2

Galaxy Buds 2 kulaklığın yakında tanıtılması bekleniyor. 91Mobiles sitesi tarafından yayınlanan çeşitli fotoğraflar, Samsung’un gelecek nesil kablosuz kulaklığının görünüşünün Google Pixel Buds‘a benzediğini gösteriyor. Daha önce ABD Federal İletişim Komisyonuna (FCC) gönderilen belgelerde de bu kulaklıkların yuvarlatılmış kenarlara sahip beyaz renkli bir kasa içinde gelebileceği anlaşılmıştı.

Yeni resimler kulaklıkların siyah, yeşil, mor ve beyaz olmak üzere dört farklı renkte geleceğine dair daha önce çıkan haberleri doğruluyor. Yeni görüntülerdeki kasalar, her birinin beyaz bir dış renge sahip olacağını, iç rengin ise kulaklıklarla eşleşeceğini gösteriyor.

Fiyat da dahil olmak üzere henüz çok fazla ayrıntı mevcut değil, ancak yeni görüntüler Galaxy Buds’ın gelişmiş gürültü azaltma için iki mikrofona sahip olacağını ve kulak içi tasarımlarının Galaxy Buds Pro’ya çok benzeyen silikon uçları içereceğini gösteriyor.

91Mobiles’e göre, Galaxy Buds 2’nin aktif gürültü engellemeye sahip olması beklenmiyor, ancak bunun yerine telefon görüşmeleri sırasında ortam gürültüsünü azaltan aktif gürültü azaltma özelliğine sahip olacak.

samsung galaxy buds 2

Samsung Galaxy Buds 2 için beklenen özellikleri ve çıkış tarihi

FCC belgeleri, Buds 2’yi 500 kapasiteli mAh pil içeren bir şarj kutusuyla gösteriyordu. Her bir kulaklığın 60 mAh pili olacak. 91Mobiles, Samsung’un 28 Haziran’da başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy Buds 2’yi tanıtabileceğini, ancak kulaklıkların Samsung’un yeni Galaxy Z serisi cihazlarıyla birlikte piyasaya sürebileceğini belirtiyor. Galaxy Z serisinin yeni üyelerinin ise ağustosta tanıtılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER