Teknoloji

Google Pixel Buds için yeni renk seçenekleri

google pixel buds a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google ikinci nesil Pixel Buds kablosuz kulaklık için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Söz konusu güncellemeyle birlikte kulaklık için yeni seçenekler ve özellikler kullanıcılara sunuluyor.

Google’dan konuyla ilgili olarak yapılan paylaşıma göre, güncelleme kulaklığa birkaç yeni özellik ekliyor. Bas güçlendirici, paylaşım tespiti, Çeviri uygulamasına bağlı tercüme özellikleri, Dikkat Uyarıları ve Cihazımı Bul özellikleri güncellemeyle Pixel Buds’a ekleniyor.

Pixel Buds yeni özelliklerin yanı sıra yeni renk seçeneklerine de kavuşuyor. İlk olarak sadece Açıkça Beyaz renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkan kulaklık için artık Oh Çok Turuncu, Epey Yeşil ve Neredeyse Siyah olmak üzere üç yeni renk daha sunuluyor.

Pixel Buds’ın bas bakımından pek kuvvetli olmadığını bilen Google, yeni bas güçlendirici özelliğiyle bu açığı kapatmaya yönelik bir adım atıyor. Paylaşım tespiti özelliği ise Pixel Buds’ını birbiriyle paylaşan kişilerin kendi kulaklarındaki topuzdan gelen sesi diledikleri şekilde kontrol etmelerini sağlıyor.

google pixel buds

Deneysel bir özellik olan Dikkat Uyarıları’nda ise bebek ağlaması, köpek havlaması veya siren gibi bir ses duyulduğunda kulaklığın sesi otomatik olarak kısılıyor. Güncelleme, Çeviri uygulamasının sohbet modunu da kulaklığa getiriyor. Bu özellik kapsamında telefon üzerinde çevrilen konuşma gerçek zamanlı ve sesli olarak kulaklığa aktarılacak. Söz konusu özellik ilk etapta İngilizce konuşmaları Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyancaya çevirmek için kullanılacak.

google pixel buds

Google Pixel Buds artık Cihazımı Bul uygulamasını da destekleyecek. Buna ek olarak, Google Asistan ile kulaklığın şarj durumu kontrol edilebilecek ve dokunmatik kontroller devredışı bırakılabilecek.

İLGİLİ HABERLER