Teknoloji

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığının izleri görüldü

galaxy buds 2

Samsung’un yeni bir Galaxy Buds serisi kulaklık hazırlığı içinde olduğu söyleniyor. Galaxy Wearable uygulamasının APK’sını inceleyen Android Police sitesi, Galaxy Buds 2 adıyla anılan yeni kablosuz kulaklığın izlerini keşfetti.

Galaxy Wearable uygulaması Samsung’un giyilebilir ürünleri ve telefonları arasında bir tür köprü işlevi görüyor. Şirketin her yeni ürün tanıtımında Galaxy Wearable uygulaması da bu ürünün desteklenmesi amacıyla güncelleniyor. Bu nedenle Galaxy Buds 2’nin yolda olduğu düşüncesi kulağa oldukça mantıklı geliyor.

Android Police’in incelemesi, “Berry” kod adını taşıyan ve birden fazla cihaza bağlanabilen bir kablosuz kulaklığı gösteriyor. APK dosyasında Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Plus ve Galaxy Buds Pro’nun da isimleri görülüyor. Bu da “Berry” kod isminin yeni bir telefona ait olduğunu gösteriyor.

Kod satırları, Galaxy Buds 2’nin Samsung tarafından üretilmeyen cihazlara da bağlanabileceğini gözler önüne seriyor. Kablosuz kulaklığa dair bilinenler şu an için bunlarla sınırlı durumda.

Galaxy Buds 2 ne zaman çıkacak şu an için bilinmiyor. Ancak Galaxy Buds Pro’nun görece yeni bir ürün olması, Samsung’un aceleci davranmayacağını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER