Teknoloji

Yeni sızıntılar Samsung Galaxy A55 ve A35’in tasarımlarını doğruluyor

samsung galaxy a55

Samsung Galaxy A55 ve A35 hakkındaki söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Ancak bu telefonların ne zaman resmiyet kazanacağı belirsizliğini koruyor. Sızıntılar sayesinde iki telefona dair pek çok detay gün yüzüne çıkarken, en güncel sızıntı da tasarımla ilgili geçmiş bilgileri doğruluyor.

Söz konusu görsellerin ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması, doğru olma ihtimallerini artırıyor. Bu görseller iki telefonun da benzer tasarımlara sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

samsung galaxy a55

Her iki telefonun arkasında da dikey olarak sıralanmış üç kamera bulunuyor. Ön kamera ise ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak deliğe yerleştirilmiş. Görsellerdeki renk seçeneklerinin aynı olması da göze çarpıyor.

samsung galaxy a35

Blass’ın paylaştığı görsellerden birinde sarı renk seçeneğini görmek de mümkün oluyor. Knox güvenlik setinin varlığı, toza ve suya karşı IP dayanıklılık sertifikası da Blass’ın verdiği bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy A55, Exynos 1480 ile gelecek

Samsung Galaxy A35’in Exynos 1380 işlemciyle gelmesi bekleniyor. Galaxy A55 tarafında ise işlemcinin Exynos 1480 olacağı söyleniyor. Önümüzdeki dönemde bu iki telefon hakkında daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER