Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy A35 sızıntısı tasarımı doğruluyor

samsung galaxy a35

Samsung Galaxy A35 büyük ihtimalle önümüzdeki ay resmiyet kazanacak. Güney Koreli şirketten henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Galaxy A35 hakkında pek çok detay sızıntılar sayesinde biliniyor. Bu sızıntıların en yenisi, telefonun daha önce görülen tasarımını doğruluyor.

Galaxy A35, Güney Kore’nin Radyo Araştırma Ajansı’nın (RAA) veri tabanında bir fotoğrafla boy gösterdi. Bu fotoğrafta Galaxy A35’in arka panelini görmek mümkün oluyor. A35’in arka panelinde dikey şekilde sıralanmış üç kamera ve hemen yanına yerleştirilmiş bir LED flaş bulunuyor.

RRA’nın veri tabanında bu fotoğraf dışında sadece Galaxy A35’in SM-A356N model kodu görülüyor. SM-A356U model numaralı versiyon da bir süre önce Geekbench’in veri tabanına girmiş ve burada da Exynos 1380 işlemci ile 6 GB RAM’in varlığı doğrulanmıştı.

samsung galaxy a35

Samsung Galaxy A35, 6.6 inç 120 Hz ekranla gelecek

Daha önceki sızıntılara göre, Galaxy A35 6.6 inç büyüklüğünde 120 Hz Full HD+ çözünürlüklü ekranla gelecek. Bu ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak delik de 13 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapacak. 25W şarj destekli 5000 mAh pil ve 50 megapiksel ana kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER