FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy A30s’te cumartesi gününe özel büyük indirim

galaxy a30s samsung a31

Galaxy A30s, Samsung’un Türkiye piyasasına yeni sunduğu bir Android telefon. Geçtiğimiz günlerde detaylı incelemesini gerçekleştirdiğimiz A30s, şık tasarımı optimum performans ve AMOLED ekran teknolojisiyle buluşturuyor. Bu telefon Hepsiburada’da cumartesi gününe özel olarak dikkate değer bir indirimle satılıyor.

Normal satış fiyatı 2599 TL olan Galaxy A30s, bugüne özel fırsat dahilinde 1848,92 TL’lik fiyattan satılıyor. Bu fiyat karşılığında telefonun 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza barındıran versiyonuna sahip olabilirsiniz. 4000 mAh kapasiteli pil de mevcut, bu da iki güne varan bir çalışma ömrünü yakalamanıza olanak sağlayacaktır.

Galaxy A30s’in arka tasarımı oldukça ilginç. “Prizmatik” olarak adlandırılan arka tasarım, birbirinden keskin çizgilerle ayrılan üç farklı renk tonunu barındırıyor. Üç kamera da telefonun sol üst köşesine, dikdörtgen şekilli bir modülde yerleştirilmiş. Arkada 25 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Öndeki selfie kamerası da 16 megapiksel çözünürlüğe sahip.

SAMSUNG GALAXY A30S SATIN AL

SATIN AL

Galaxy A30s’in ekranının AMOLED teknolojisine sahip olduğunu söylemiştik. 6.4 inç ekran 720 x 1560 piksel çözünürlük desteği sunuyor. Piksel yoğunluğu nispeten düşük, ancak iyi bir görsel deneyim için yeterli. Daha da önemlisi, daha yüksek fiyatlı akıllı telefonlarda sık rastladığımız ekran içi parmak izi sensörü daha alt seviyedeki bir fiyata inmiş oluyor.

2599 TL, belki Galaxy A30s ayarındaki bir telefon için, piyasadaki aynı fiyat segmentindeki modellerle karşılaştırıldığında yüksek olabilir. Ancak bu indirim fırsatıyla indiği seviye ile kaçırılmaması gereken bir ürün hâline geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER