Teknoloji

“Gaga” olarak anılan Sony Xperia UL’nin fotoğrafları ortaya çıktı

Ortalıkta bir süredir dedikoduları dolaşan Sony Android telefonlarından bir tanesi de Gaga kod adıyla anılan akıllı telefon. Geçtiğimiz mart ayında Gaga’nın piyasaya Xperia UL adıyla çıkacağı şeklinde bir söylenti çıkmıştı. Şimdiyse bu cihaza ait olduğu iddia edilen çeşitli fotoğrafları görüyoruz.sony-xperia-ul-1-170513

Cihazın önündeki etikete bakıldığında bu modelin Gaga olduğu açık bir şekilde anlaşılıyor. Telefonun test aşaması sırasında çekildiği düşünülen fotoğraflarda üzerinde Gaga yazılı olan etikette aynı zamanda “SAR” yazısının bulunduğu da dikkat çekiyor. Bu da fotoğrafların özgül emilim oranı testleri sırasında çekilmiş olabileceğini gösteriyor. Öte yandan telefonun arkasında yer alan logo bu telefonun Japon mobil operatör Au by KDDI tarafından üretildiğini gösteriyor. Durum böyleyse, Xperia UL’yi Türkiye’de görme ihtimali epey düşük demektir.

sony-xperia-ul-2-170513

Dedikodular Xperia UL’nin Snapdragon 600 işlemci, 2 GB RAM, 32 GB flaş bellek ve 2300 mAh kapasiteli batarya taşıyacağını gösteriyor. Ayrıca telefondan 5 inç, 1080p ekranın da bulunacağı söyleniyor.

İlgili >> Unwired View

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER