Eğlence

Forza Horizon 2’nin Hızlı ve Öfkeli paketi ücretsiz olarak yayınlandı

forza-horizon-2-hizli-ve-ofkeli-300315

Microsoft, hem Hızlı ve Öfkeli filmlerinin hem de Forza serisinin hayranı olan Xbox sahiplerinin dikkatini çekecek yeni bir teklif sunuyor. Hızlı ve Öfkeli’nin 3 Nisanda vizyona girecek yedinci filminin tanıtım çalışmaları kapsamında Forza Horizon 2’nin Xbox One ve Xbox 360 versiyonları için hazırlanan Hızlı ve Öfkeli temalı genişleme paketi ücretsiz olarak yayınlandı.

Forza Horizon 2’ye sahip olanlar için Hızlı ve Öfkeli sürümü yeni arabalar getiren bir genişleme paketi işlevi görüyor. Oyuna sahip olmayanlar için ise Hızlı ve Öfkeli sürümü ücretsiz bir Forza Horizon demosu olacak. Paket sadece 10 Nisana kadar ücretsiz olarak indirilebilecek. 10 Nisan tarihinin ardından Hızlı ve Öfkeli paketini indirmek için 10 dolar ödemek gerekecek. Paketi ücretsiz olarak indirenler bu tarihin ardından da paketin imkanlarından herhangi bir kısıtlama olmadan faydalanabilecek.

Hızlı ve Öfkeli paketi, Forza Horizon 2’nin aşina olunan sürüş deneyimini farklı bir yere taşımıyor, ancak Hızlı ve Öfkeli serisinin filmlerinde gözüken 11 otomobili oyuncuların karşısına çıkarıyor. Bu otomobillerden bazıları ilk kez Hızlı ve Öfkeli 7’de izleyicilerle buluşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER