Eğlence

Hızlı ve Öfkeli Netflix’te animasyon dizisi olarak izleyicilerle buluşacak

hizli ve ofkeli netflixHızlı ve Öfkeli serisinin sinema macerası hâlâ devam ediyor. Önümüzdeki dönemde üç Hızlı ve Öfkeli filmi daha sinema severlerle buluşacak. Buna ek olarak, başrollerini The Rock ve Jason Statham’ın üstlendiği bir yan hikaye filmi için de hazırlıklar devam ediyor. Ancak popüler serinin yolculuğu sadece sinemayla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Variety’de yer alan habere göre, Hızlı ve Öfkeli Netflix’te bir animasyon dizisi olarak da hayranlarının karşısına çıkacak.

Dizinin prodüksiyonunu DreamWorks Animation Television üstlenecek. Şirket daha önce Trollhunters ve Voltron: Legendary Defender gibi yapımlara da imza atmıştı. Variety’nin haberine göre, dizinin ana kahramanı Dom Toretto’nun kuzeni olan Tony Toretto isimli bir genç olacak. Genç Toretto ve arkadaşı, bir suç şebekesinin paravan olarak kullandığı elit bir yarış turnuvasına sızmaya çalışacak.

DreamWorks Animation Television’ın başkanı Margie Cohn, Netflix’e hazırladıkları yeni projeyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Netflix ile olan başarılı işbirliğimizin kapsamını genişletmekten dolayı mutluyuz. Bunu yaparken Universal imzalı filmlerin hayranlarına yeni ve büyüleyici hikayeler sunmak da bizi ayrıca sevindiriyor.”

Hızlı ve Öfkeli sinema filmlerinin yıldızı Vin Diesel’in de adı dizinin baş yapımcıları arasında yer alıyor. Ancak dizi ve filmler arasında bir etkileşimin olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Hızlı ve Öfkeli Netflix’te animasyon dizisiyle ne zaman boy gösterecek henüz bilinmiyor. Ancak serinin hayranları şimdiden 2019’un temmuz ayında vizyona girecek yeni film için sabırsızlanıyor.

İLGİLİ HABERLER