Eğlence

Fortnite 3. Bölüm duyurusu geldi, işte ilk resmi fragman

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite, cumartesi günü gerçekleştirilen bir canlı etkinliğin ardından üçüncü bölüme geçiş yapıyor. Fortnite 3. Bölüm bu battle royale oyunu için bazı büyük değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Oyunun geliştiricisi Epic, pazar günü “Flipped” adlı yeni bölümün 1. sezonunu ayrıntılı olarak duyurdu. En büyük değişiklik, hava koşullarının yanı sıra Sanctuary gibi yeni konumların da bulunduğu taze, karla kaplı bir adaya geçiş oluyor. Bu, Fortnite ilminde ve Daily Bugle’da büyük rol oynuyor gibi görünüyor. Yeni battle pass’ı alanlar, Dwayne “The Rock” Johnson tarafından seslendirilen Spider-Man ve The Foundation gibi karakterlere de sahip olabilecekler. Battle Pass’in tam özetini burada bulabilirsiniz:

Ayrıca temel oynanış biçiminde de değişiklikler olacak gibi görünüyor. 3. Bölüm,  özellikle üst düzey oyuncular için deneyimi daha da hızlı ve daha dikey hâle getirebilecek kayma ve sallanma olmak üzere iki yeni mekanik içeriyor. Ve oyunun yaratıcı modunda vakit geçirenler için artık oyuncu yapımı deneyimlerde savaş bileti XP kazanma seçeneği var.

Bunun dışında geliştirici Epic, oyuna bazı kalıcı unsurlar getiriyor. Stüdyo, “Bu yeni bölüm, oyuncuların ve ekiplerinin maçtan maça öğeleri iyileştirip depolayabileceği kamplar getiriyor ve Fortnite‘a yeni kalıcı, sosyal oyun seçenekleri getiriyor. Ayrıca, bir zafer turu elde etmenize ve yepyeni, nihai prestij olan Zafer Tacı’nı kazanmanıza yardımcı olacak yeni silahlar ve öğeler var. Tacı korumak için kazanmaya devam edin.” şeklinde bu yenilikleri ifade ediyor.

Fortnite 3. Bölüm ilgili ayrıntılar açıklansa da, güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz resmi olarak açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER