Teknoloji

Yakında beklenen Fitbit Versa 3 ve Fitbit Sense akıllı saatlerine ait fotoğraflar sızdı

fitbit versa 3

Fitbit’in yakında tanıtılması beklenen akıllı saatleri Versa 3 ve Sense’e ait fotoğraflar WinFuture tarafından yayınlandı. Sızan fotoğraflar fitness takip odaklı yeni cihazlara bakış atmamızı sağlıyor.

Aslında ürün fotoğrafları, Fitbit hayranlarının yeni donanımdan beklediklerine dair çok fazla bilgi vermiyor. Ancak 9to5Google sitesinin dikkat çektiği bazı noktalar var. Örneğin, hem Versa 3 hem de Sense fiziksel tuş barındırmıyor. Bunun yerine kenarda özel olarak tasarlanmış bir çentik var, 2018’de çıkan Fitbit Charge 3‘te bulunan basınç hassasiyetli endüktif tuşa benzer bir tuş bulunabilir. Versa 3’te ses kontrolleri ile ilgili simgeler, konum / GPS ve 50 metre suya dayanıklılık gibi özelliklerin de bulunacağı görülüyor.

Versa 2, Eylül 2019’da 199.99 dolarlık fiyat etiketiyle yurt dışında satışa sunulmuş, bu yılın başlarında da Türkiye’de piyasaya çıkmıştı. Şirket bu akıllı saat modeliyle, Samsung ve Apple gibi şirketlerin ürünleriyle rekabet edecek ve akıllı saat pazarında ses getirecek bir ürün çıkarmayı hedeflemişti.

Sızıntılarda Fitbit Sense adını taşıyan yeni bir akıllı saat de bulunuyor. Sense’i Versa’dan farklı kılan unsur ise, 9to5Google’ın dikkat çektiği yeni kalp ikonu oluyor. Bu da Apple Watch’ta olduğu gibi, cihazın içinde bulunan elektrokardiyogram ile kalp hızını daha kapsamlı biçimde ölçeceğini gösteriyor.

Bu arada WinFuture, Fitbit Inspire 2 olarak adlandırılan bir fitness takip cihazına ait fotoğrafları da paylaştı. Sitede onun fotoğraflarını da görebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER