Teknoloji

Fitbit Versa 2 ve diğer Fitbit ürünleri Bilkom aracılığıyla satılacak

fitbit versa 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Önceleri Apple ile özdeşleşmiş bir marka olan Bilkom, son yıllarda portföyüne kattığı farklı şirketlerle sadece bilişim değil, diğer alanlarda da tüketicilere hitap eden bir dağıtıcı hâline geldi. Bilkom son olarak Fitbit’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendi.

Çarşamba günü İstanbul’da düzenlenen bir toplantı ile Fitbit ve Bilkom arasındaki iş birliği duyuruldu. Fitbit’in sağlık ve fitness odaklı ürünleri, Türkiye’nin dijital yaşam koçu Bilkom tarafından pazara sunulacak.

Fitbit, yenilikçi akıllı saatler ve takip cihazlarından oluşan ürün yelpazesiyle daha sağlıklı ve daha aktif bir yaşam sürmek isteyenlere ilham vermeyi taahhüt ediyor. iOS ve Android cihazlarıyla uyumlu olan Fitbit ürünlerinin; uzun pil ömrü, etkileyici sağlık, fitness ve akıllı özellikleri, renkli ve şık estetiği ile öne çıktığı belirtiliyor.

Bu iş birliği kapsamında ilk etapta Fitbit Versa 2, Fitbit Versa Lite, Fitbit Charge 3 ve Fitbit Inspire HR gibi sağlıklı yaşamı destekleyen Fitbit ürünleri, Türkiye pazarında Bilkom güvencesiyle satışa sunulacak. Bu ürünlerden Fitbit Versa 2, 1499 TL’lik fiyat etiketine sahip olacak. Geçtiğimiz yazın sonunda resmi duyurusu yapılan bu bileklik 1 Mart itibarıyla satışta olacak.

Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, son yıllarda giyilebilir teknoloji ürünlerinin giderek daha fazla öne çıktığını belirterek, “Biz de Bilkom olarak, tüketicilerin teknoloji yoluyla yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bu çerçevede giyilebilir teknolojideki liderliğimizi Fitbit’in sağlık ve fitness odaklılığı ile bir adım ileri taşıyor, sağlık ve aktif yaşam tutkunları için Fitbit’i portföyümüze katmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

İLGİLİ HABERLER