Teknoloji

Fitbit Charge 3 yurt dışında 7 Ekim’de satışa sunuluyor

fitbit charge 3

Fitbit Charge 3 geçtiğimiz ağustos ayında duyurulmuştu. O dönemde çıkış tarihi açıklanmayan bilekliğin 7 Ekim itibarıyla yurt dışında raflardaki yerini alacağı belirtildi. Charge 3 ABD’de 149.95 dolar karşılığında satılacak. NFC desteği sayesinde Fitbit Pay ile ödeme de yapabilecek olan Special Edition versiyonunun fiyat etiketinde ise 169.95 dolar yazıyor.

Charge 3, görsel açıdan selefi Charge 2’den oldukça farklı bir noktada duruyor. Yüksek çözünürlüklü bir ekrana ve üst sınıf bir alüminyum kasaya sahip olan Fitbit Charge 3, tıpkı Versa serisi gibi, Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Suya dayanıklı bileklikte daha gelişmiş kalp atış hızı ve oksijen sensörleri bulunuyor. Charge 2’de 5 gün olan pil ömrünün 7 güne çıkması ise Fitbit’in Charge 3’e dair vaatleri arasında en çok göze çarpan oluyor.

Fitbit Charge 3 bazı özelliklerine daha sonra kavuşacak

Fitbit Charge 3 kısa süre içinde raflarda yerini alacak olsa da, akıllı bilekliği satın alanların bazı özelliklerden yararlanmak için beklemeleri gerekecek. Fitbit’in web sitesinde yer alan bilgiye göre; Android üzerinde hızlı yanıt desteği, üçüncü taraf uygulamalar ve Windows Phone desteği ilk etapta aktif olmayacak.

İLGİLİ HABERLER