Teknoloji

Fitbit Charge 3 sızıntısı yeni kayışları ve yenilenen tasarımı gösteriyor

fitbit charge 3Fitbit son zamanlarda mesaisinin büyük kısmını akıllı saatlere harcasa da, şirket kendisini bugünlere getiren giyilebilir hareket takip cihazlarını da unutmamış gibi görünüyor. Fitbit Charge 3’e ait olduğu söylenen fotoğraflar, yeni kayışları ve şirketin akıllı saatleri Ionic ve Versa’dan ilham alan bir tasarımı işaret ediyor.

2016’da satışa sunulan Fitbit Charge 2, döneminin en iyi hareket takibi cihazlarından biri olarak tanımlanmıştı. Aradan geçen iki yılın ardından Fitbit Charge ailesine yeni bir üyenin katılma zamanı gelmiş gibi görünüyor. İnternete sızan fotoğraflar ve IFA 2018 için kısa bir zamanın kalmış olması, Charge 3 için bekleyişin fazla uzun sürmeyeceğini düşündürüyor.

Sızan fotoğraflar Fitbit Charge 3’ün bileşenleri konusunda bir fikir vermiyor. Ancak aksesuarlar ve tasarım tarzları konusunda bazı ilginç ipuçları fotoğraflarda rahatlıkla görülüyor.

Buna göre, Fitbit Charge 3 ile kullanıcılara kayış için daha fazla seçenek sunulacak. Plastik kayışların da seçenekler arasına ekleneceğini görülürken, Apple’ın Apple Watch Nike+ ile sunduğuna benzer bir spor kayışının listeye eklenmiş olması da dikkat çekiyor. Kenar tuşunun tasarımının değiştirilmesi ve dokunmatik ekranda önerilerin gösterilecek olması da diğer yenilikler arasında görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER