Teknoloji

Fitbit Charge 3 sızıntısı 7 gün pil ömrünü işaret ediyor

fitbit charge 3Fitbit Charge 3 ile ilgili ilk somut bilgiler kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. İnternete sızan fotoğraflar egzersiz takip bilekliğinin tasarımını gözler önüne sermiş, ancak cihazın teknik özellikleri konusunda bilgi paylaşılmamıştı. Bu durum, Android Authority sitesi tarafından yayınlanan haberle değişiyor.

Android Authority’nin haberine göre, Fitbit Charge 3’te yerleşik GPS desteği bulunmayacak. Bu da GPS’ten yararlanmak isteyenlerin Charge 3’ü akıllı telefonlarıyla eşleştirmek zorunda olduğu anlamına geliyor

Yerleşik GPS’in eksikliği biraz can sıkıcı olsa da, Fitbit Charge 3 vadettiği pil ömrüyle hayal kırıklığını biraz olsun telafi edecek gibi görünüyor. Charge 3’ün tek şarjla 7 günlük bir pil ömrüne sahip olacağı belirtiliyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olacağı belirtilen bileklikte dokunmatik bir ekran bulunacak. GPS olmasa da; Bluetooth, Wi-Fi ve NFC desteği cihazda hazır olacak. Ancak NFC desteği için cihazın “Special Edition” etiketini taşıyan versiyonunu almak gerekecek.

Fitbit Charge 3 kalp atış hızını izleme, egzersiz ve uyku takibi gibi görevleri yerine getirebilecek. Kullanıcılar bilekliğin kayışını da değiştirebilecek. Cihazda kullanıcıların gelen aramaları veya mesajları hızlı biçimde kısa mesajla yanıtlamalarını sağlayacak Hızlı Yanıt isimli bir özellik de bulunacak.

Fitbit Charge 3 büyük ihtimalle IFA 2018’de resmen gözler önüne çıkacak. Bilekliğin fiyat etiketinde yazacak rakam konusunda ise ortada henüz somut bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER