Eğlence

Final Fantasy XIV oyuncularını tropik adaya götürecek

final fantasy xiv

Final Fantasy XIV oyuncuları için plaj zamanı geldi. Bu yılki Final Fantasy Fan Fest, küresel etkinliğinin ABD ayağı geçtiğimiz hafta sonu Las Vegas’ta başladı. Binlerce hayran; cosplay etkinlikleri, konserler ve hem eleştirmenlerin hem de oyuncuların favorisi olan oyun etrafında tasarlanan sunumlar için Las Vegas’ın kavurucu sıcağına göğüs gerdi.

Fan Fest’in açılış etkinliği sırasında oyun hakkında önemli bir açıklama daha geldi. Square Enix, oyunun Dawntrail isimli en yeni genişleme paketini kısa bir video eşliğinde duyurdu.

Videoda serinin ana karakterleri tropik bir adayı keşfederken görülüyor. Bu tropik adanın Eorzea’nın “Yeni Dünya”sı olduğu belirtiliyor. Varoluşu kurtarmak için girdikleri mücadelelerden sonra dinlenme fırsatı bulan kahramanlarımız, bu yeni dünyada hazine avlarına katılacak bir taraftan da farklı seslerin ve manzaraların tadını çıkaracak.

Final Fantasy XIV Dawntrail ne zaman yayınlanacak?

Final Fantasy XIV Dawntrail güncellemesi için 2024 yazını beklemek gerekiyor. Önümüzdeki dönemde Square Enix’ten oyun hakkında yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır. Square Enix, Fan Fest etkinliğinde önemli bir duyuru daha yapmış ve oyunun uzun süren bir bekleyişin ardından Xbox’a geleceğini de Microsoft ile birlikte açıklamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER