Teknoloji

Facebook Messenger Windows 10 uygulaması tam ekranı kaplayacak

facebook messenger windows 10

Facebook Messenger, son yılların en popüler iletişim platformları arasında yer alıyor. Kullanıcılara hem mobilde hem de masaüstünde iletişim kurma imkanı vermesi, Messenger’ı popüler kılan unsurlar arasında yer alıyor. Masaüstü servisini web üzerinden veren Facebook Messenger, Windows için ayrı bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Microsoft Mağaza’da karşılaşılan bir kayıt, Facebook Messenger Windows 10 uygulamasının çıkışının yakın olduğunu ortaya koyuyor. Dikkat çeken asıl nokta ise halihazırda Windows 10 kullanmayanların bile uygulamayı indirebilecek gibi gözükmesi. Söz konusu erişimin kısıtlı olması, ihtimaller arasında yer alıyor.

Hazırlanan Windows 10 uygulamasının sadece PC’lere indirilebilecek olması, göze çarpan diğer noktalardan biri konumunda. Masaüstünde kullanıcılar genellikle web üzerinden Facebook Messenger’a eriştiği için uygulamanın ne kadar gerekli olduğu konusunda soru işaretleri doğuruyor.

Uygulamanın tam ekranı kaplayacak olması ise aynı anda başka işlerle uğraşmayı engelliyor. Bu da, Facebook Messenger Windows 10 uygulamasına biraz daha mesafeli bakılmasına yol açacak gibi gözüküyor. Yine de, uygulamaya dair daha adil yorumlar için uygulamanın çıkışını beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER