Eğlence

Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak Exxen Spor paketi fiyatlarını açıkladı

exxen spor

Acun Ilıcalı’nın bu yılın hemen başında faaliyete geçen internet üzerinden içerik yayın platformu Exxen, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının yayın haklarını alarak ses getirmişti. Ön eleme ve play-off maçlarını tüm abonelerine ek ücret ödemeden sunan platform, Avrupa maçlarının haftaya başlamasından önce Exxen Spor adını verdiği paketini duyurdu ve fiyatlarını açıkladı.

Exxen aboneleri, mevcut reklamlı veya reklamsız paketlerinin yanına Exxen Spor paketini de ekleyebiliyorlar. Spor paketi içinde de reklamlı ve reklamsız paket seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. İki paketi reklamlı ve reklamsız olarak satın alabilir, ayrıca seçiminize bağlı olarak yıllık veya aylık ödemeler de yapabilirsiniz. Taahhütlü yıllık ödemenin aylık ödemelere göre biraz daha fazla fiyat avantajı bulunuyor.

Exxen Spor abonelik paketleri ve fiyatları

Yukarıda da görebileceğiniz üzere, Exxen Spor üyelik paketleri içinde dört farklı seçenek bulunuyor. Reklamlı ve Reklamsız olarak iki gruba ayrılan bu seçenekler içinde sezonluk ve aylık paketler bulunuyor. 34,80 TL’den başlayan fiyatlar 59,80 TL’ye kadar çıkıyor.

exxen spor

Eğer Papara, Paycell, Vodafone Pay gibi bir ödeme servisinden kartınız varsa, ödeme adımında bu kartınızın bilgilerini kullanarak Exxen aboneliğinizde para iadesi almanız da mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER