Eğlence

Acun Ilıcalı’nın içerik platformu Exxen için açılış tarihi belli oldu

exxen üyelik

TV8 televizyon kanalının da sahibi olan yapımcı Acun Ilıcalı, bir süredir Netflix, BluTV gibi internet üzerinden yayın yapacak isteğe bağlı içerik yayın servisi için hazırlıklar yapıyordu. Exxen adını taşıyacağı açıklanan bu servisin açılışının yakın olduğu söyleniyordu. En sonunda Exxen açılış tarihi belli oldu. Servis 1 Ocak’ta yayına başlıyor.

Exxen Twitter hesabı üzerinden paylaşılan ve Acun Ilıcalı’nın verdiği bilgilere göre internet yayın servisi 1 Ocak 2021 tarihinde açılıyor. Ilıcalı Exxen üyelik fiyatı ile ilgili net bir bilgi vermedi, ancak servisin ücretinin herkesin karşılayabileceği seviyede olacağını kaydetti.

https://twitter.com/exxeninceleme/status/1340306807764504580?s=21

Twitter hesabı üzerinden Exxen’de yayınlanacak bazı içerikler ve yapımlar ile ilgili tanıtımlar da yapılıyor. Yerli yapımlara ve ünlülere odaklanan Acun Ilıcalı, YouTube’un popüler yapımcılarını da bünyesine ekliyor. Bunlardan bir tanesi de Hasan Can Kaya. YouTube’da yayınlanan Konuşanlar adlı programıyla geniş bir izleyici kitlesi yakalayan Kaya’nın programları da Exxen de olacak. Hatta YouTube’da bulunan tüm Konuşanlar programı bölümleri de kaldırıldı. Bu arada Tolga Çevik de Tolgshow adlı talk-show programıyla yeni platformun önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Özellikle #Saltbae etiketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, nam-ı diğer Nusr-et de hayat hikâyesiyle Exxen’de olacak. Nusret’i anlatan The Saltfather belgeseli de bu platformda yayınlanacak. Cemalcan ve Aleyna Tilki de Ilıcalı’nın dijital platformunun bir başka güçlü silahı olacak. Bunun dışında Reynmen ve Berkcan Güven de bir proje hazırlıyor.

Exxen yerli dizileriyle de iddialı olacak gibi görünüyor. Haluk Bilginer Şeref Bey adlı diziyle TV ekranlarına geri dönecek. Burçin Terzioğlu da çok yakında yeni yapımıyla Exxen’de olacak.

1 Ocak tarihinde yayına başlayacağı belirtilen Exxen, yılbaşını evde geçirecekler için Netflix, BluTV ve benzeri servislerin yanında güçlü bir alternatif olacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER