Ulaşım

Elon Musk ve Jay Leno Tesla Cybertruck ile turladı

Elon Musk ve Jay Leno Cybertruck ile The Boring Company tünelinden geçti
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Elon Musk, Tesla’yı “sıfır reklam harcaması” ile bugünlere getirdiği için sıklıkla övünüyor. Ancak reklam pazarlamada kullanılan yöntemlerden sadece biri ve Musk bunu oldukça iyi biliyor. Eksantrik milyarder, bu konudaki ustalığını son olarak Jay Leno’nun CNBC’deki programında gösterdi.

Sıkı bir araba koleksiyoncusu olan Leno, SpaceX’in genel merkezine giderek Tesla Cybertruck‘ın bir prototipini kullandı. Leno bu yolculuğu Musk’ın The Boring Company ile Los Angeles’ın altında açtığı test tünellerinden birinde yaptı.

İkili, Tesla’nın SpaceX yerleşkesinde bulunan tasarım stüdyosunda buluşurken; Musk, buluşmaya Tesla’nın çıkışı ertelenen elektrikli kamyonu Semi ile geldi. Buluşmada adeta bir satıcı gibi davranan Musk, Tesla’nın ikinci nesil Roadster’da sunmayı planladığı opsiyonel paketten bahsetti. Söz konusu pakette SpaceX tarafından geliştirilken “soğuk gaz ateşleyiciler” bulunuyor. Bütün bu konuşma, ikili Tesla Model Y’nin yanında dururken gerçekleşiyor.

Bu konuşmanın ardından sahneye Tesla Cybertruck çıkıyor. Elektrikli kamyonet hakkında bilinenleri tekrarlayan Musk, kamyonetin aslında daha küçük olmasını istediğini de dile getiriyor. Cybertruck’ın gün ışığında net biçimde görülmesini sağlayan bu sahnenin ardından Leno direksiyona geçiyor ve ikili, The Boring Company’nin SpaceX yerleşkesinin altında açtığı test tünellerinden birine yöneliyor. Eksantrik milyarder tünele girerken Cybertruck’ın tünele sığıp sığmayacağını merak ettiğini de dile getiriyor.

Elon Musk, bu kısa buluşmada tüm şirketlerinin hünerlerini sergilemeyi başarıyor.

İLGİLİ HABERLER