Eğlence

EA Origin Access platformunu diğer oyun yayıncılarına açıyor

ea origin accessEA Origin Access adını taşıyan PC oyun abonelik servisini diğer oyun yayıncılarına da açıyor. Bu açılımın ardından Warner Bros. Interactive Entertainment ve diğer yayıncılara ait oyunlara da Origin Access üzerinden erişmek mümkün hâle gelecek.

Origin Access abonelerine ilk olarak Warner Bros. portföyündeki Batman oyunlarından oluşan bir seçki sunuluyor. Listede Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, LEGO Batman, LEGO Batman 2 ve LEGO Batman 3 gibi oyunlar bulunuyor. Yakında The Witness, Out of the Park Baseball 19, Lost Castle, Bulletstorm ? Lite ve Wasteland 2 gibi oyunlar da Origin Access abonelerinin erişimine açılacak.

Origin Access aboneleri, eski EA oyunlarının bulunduğu Vault “Kasa” isimli bölüme de erişebiliyor. Bu bölümde orijinal Mass Effect üçlemesi, Mirror’s Edge oyunları, Titanfall oyunları, yeni Battlefield oyunlarından bazıları ve Dragon Age serisi gibi içerikler yer alıyor. Servise aylık 4,99 dolar ya da yıllık 29,99 dolar karşılığında abone olunabiliyor. Origin Access abonelerine Origin üzerinden yaptıkları oyun alımlarında da yüzde 10 oranında bir indirim sağlanıyor.

EA Origin Access dışında Xbox One için de EA Access adıyla benzer bir hizmet sunuyor. Ancak EA Access, bir süre daha sadece EA oyunlarını sunmaya devam edecek gibi görünüyor. Origin Access’in dışa açılımının EA’e Steam karşısında nasıl bir avantaj sağlayacağı ise zaman içinde anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER